Twittra om Alla Webbhotell Berätta om Alla Webbhotell på Facebook
Hem » Startsidan

Integritetspolicy / Privacy Policy

På denna sida berättar vi hur vi hanterar dig som besökare, vilken information vi sparar i samband med ditt besök och eventuellt vilken information vi delar med oss till andra parter.

Vilken information samlar vi in?

När du fyller i formulär så skickas informationen till oss och sparas sedan i databasen. Allting du fyller i, utom det som säger motsatsen kommer att visas på webbplatsen.

Vi och samarbetspartners kan även samla in information om ditt surfbeteende på webbplatsen och använda det för att visa mer relevanta annonser för dig.

Vad använder vi informationen för?

Den information som du skickar till oss eller som vi samlar in på automatik när du navigerar på webbplatsen kan komma att användas för:

Hur skyddar vi din information?

Informationen du skickar till oss sparas bara så länge som det krävs för att sedan tas bort. Vi ser även till att säkerheten är så hög som möjligt och att vi är de enda som har tillgång till din information.

Använder vi kakor/cookies?

Ja, men i en väldigt begränsad mängd. De används för att förbättra din upplevelse av webbplatsen genom att komma ihåg val du tidigare gjort.

Vi och samarbetspartners använder även kakor för att ge dig relevant reklam och komma ihåg vilken reklam som redan visats för dig.

Lämnar vi ut någon information till tredje part?

Den personliga information som du skickar till oss via formulär lämnas inte ut till tredje part. Undantaget är de recensioner som kan skickas in, där vi ger webbhotellet möjlighet att se all den information som du skickat in med recensionen. Detta görs för att eliminera fusk och smutskastning av företag inom branschen.

I övrigt lämnar vi aldrig ut någon information som inte är avsett att visas på webbplatsen.

Kommer jag få någon reklam om jag lämnar ut min e-post?

Vi lämnar inte ut din e-postadress till någon, med undantag: Om din e-postadress lämnas ut enligt ovan så har de på förhand godkänt att inte i sin tur dela med sig av informationen och inte heller skickar någon e-postreklam till adressen.

AllaWebbhotell skickar aldrig oönskad e-post till någon. Du måste efterfråga reklam från oss innan du får något skickat till din e-postadress och vi döljer aldrig detta för dig.

Tredjepartslänkar

På AllaWebbhotell.com finns länkar som leder till andra webbplatser som inte har någon förknippning med AllaWebbhotell.com. Dessa webbplatser har i sin tur egna privacy policies som du bör läsa och godkänna innan du använder de webbplatserna. Vi har således inget ansvar över innehållet som finns på dessa webbplatser.

Hur som helst så jobbar vi för att ett skydda er integritet och tar gärna emot synpunkter och åsikter om vi länkar till webbplatser som är olämpliga.

Ditt medgivande!

När du använder och navigerar på AllaWebbhotell.com så godkänner du automatiskt denna policy om vilken information vi samlar in och hur vi använder den!